Sport & Vrije tijd

Lantaarn start nieuw seizoen met 'De Helderse Dansfuif'

HELLENDOORN – Met het vorige seizoen nog vers in het geheugen maakt De Lantaarn zich op voor een nieuw seizoen. De zomer is zo goed als voorbij, dus goed nieuws voor bezoekers van De Lantaarn, die opent eind september weer haar deuren.

De komende maanden staan in het teken staan van nieuwe undercoversessies, feestavonden en andere mooie  evenementen. Op 26 oktober zal bijvoorbeeld de muziek van CCR vertolkt worden. De undercoversessie van Coldplay op 2 november vertolkt door Niels Geusebroek was in juli al uitverkocht. Ook Foo Fighters ( 14 december) en ACDC staan op het wordt verwacht lijstje. Van der Kolk is blij dat de undercoversessies goed aanslaan. “Het is echt super tof om te horen dat mensen enthousiast zijn, daar doe ik het uiteindelijk voor”.

De Pubquizen van Quatsch komen ook weer op het programma te staan én uiteraard keert Jessica Brouwer terug met haar speciaalbier markt. “Ik krijg ook vaak de vraag wanneer ik nou eens een 'échte band' boek, daarvan kan ik alleen maar zeggen: nog even geduld. Er zit nog van alles aan te komen.”

De Lantaarn start haar seizoen met een feestavond op 28 september genaamd 'De Helderse Dansfuif'. Dat is een dans avond met drie verschillende DJ duo's; “dat is een avond met de voetjes van de vloer, daar hebben we zin in!”

Tickets voor de Lantaarn zijn te koop bij  het VVV Kantoor Nijverdal, Café de Barbier en via www.lantaarn.nl/tickets.