Sport & Vrije tijd

INTERSPORT Ramon Zomer en REFLEX Bedrijfskleding gaan samen verder

v.l.n.r. Robbin ter Hedde (REFLEX), Ramon Zomer (INTERSPORT Ramon Zomer) en Frank Twilhaar (REFLEX)

NIJVERDAL – Vanaf heden vormen INTERSPORT Ramon Zomer en REFLEX Bedrijfskleding samen hét centrale adres voor sport- en bedrijfskleding in Overijssel. In de nieuwe Nijverdalse organisatie werken bijna 20 medewerkers enerzijds aan de verkoop van bedrijfskleding aan bedrijven en anderzijds aan de verkoop van sportartikelen aan consumenten. Beide organisaties slaan de handen ineen in een unieke combinatie voor sport- en bedrijfskleding, die nog nergens in Nederland zo professioneel is ontwikkeld. Dit resulteert in het grootste assortiment in sport- en bedrijfskleding.  

De nieuwe organisatie behoudt voorlopig zijn twee huidige locaties, maar heeft concrete plannen in de nabije toekomst samen te gaan in één groot Nijverdals pand. Vanuit dit nieuwe bedrijfspand zal aan de ene kant sport- en bedrijfskleding voor het bedrijfsleven te vinden zijn en aan de andere kant een grotere en spectaculairdere INTERSPORT-zaak voor de consument. De beoogde invulling van dit pand van enkele duizenden vierkante meters gaat de inwoners van Twente en Salland nog verrassen. 
 
Al jaren werkten Ramon Zomer (directie INTERSPORT Ramon Zomer) en Frank Twilhaar en Robbin ter Hedde (directie REFLEX Bedrijfskleding) samen vanuit hun eigen bedrijven. Daar komt nu verandering in: “Wij vormen vanaf heden samen één zwaargewicht met een uitzonderlijk compleet kledingaanbod,” aldus Frank Twilhaar. “Het bedrijfs- en verenigingsleven merkt de enorme impuls in aanbod direct, doordat alle sportmerken, waaronder adidas en Nike, aan ons assortiment zijn toegevoegd. Daarnaast versterken onze organisaties elkaar door onderlinge kruisbestuiving en hebben we meerdere schaalvoordelen.” 

Ramon Zomer bevestigt dit: “Een breder aanbod gecombineerd met onze passie voor hard werken en resultaat boeken, gaf de doorslag om samen de toekomst in te gaan. Wij krijgen bij INTERSPORT veel consumenten over de winkelvloer. Veel van onze klanten hebben een baan of zijn bedrijfseigenaar in de regio en hen maken we graag bewust van de mogelijkheid bedrijfskleding via ons gezamenlijke adres af te nemen.”  

Robbin ter Hedde vult aan: “Ramon heeft de afgelopen jaren met zijn INTERSPORT-zaak aangetoond nog meer te kunnen dan goed verdedigen bij o.a. FC Twente en Heracles Almelo en heeft een solide organisatie neergezet door aanvallend te denken. Hij wordt het uithangbord naar buiten. Samen zullen we nieuwe bedrijven enthousiasmeren en binden aan ons als dé partner in bedrijfs- en sportkleding.” 

Het versmelten van de bedrijven tot één nieuwe Nijverdalse organisatie voelt heel natuurlijk en helpt bij het realiseren van gewenste groei. Frank Twilhaar: “De bedrijven hebben veel overeenkomstige kernwaarden en onze manier van ondernemen is erg vergelijkbaar. We houden van hard werken, willen altijd beter worden in wat we doen en steken graag energie in het ontzorgen van anderen.” Robbin voegt toe: “In het ontzorgen van onze klanten door middel van kwaliteit op maat en het bestelgemak van ons kleding managementsysteem en door te investeren in ons personeel.” Ramon Zomer sluit af: “Impact gaan we nu samen maken: onze slagkracht in bedrukte kleding is substantieel groter geworden. Wij behouden echter onze nuchtere kijk op zaken doen en kijken uit naar verdere groei van onze gemeenschappelijke organisatie in een fijne samenwerking met onze mensen.” 

 

Bestaande afnemers van REFLEX Bedrijfskleding, de Nijverdalse ‘Ondernemer van het Jaar 2015’, profiteren per direct van de samenwerking met de INTERSPORT-zaak en worden daar persoonlijk over geïnformeerd.