Sport & Vrije tijd

Inschrijving open voor 22e editie Ravijnloop Nijverdal

NIJVERDAL – Op het terrein van Het Ravijn in Nijverdal is zondag 13 oktober weer de start- en finish van de 22e TIB Finishing Ravijnloop. Zowel jong als oud, beginnend of doorgewinterde hardloper, iedereen vindt volop uitdaging in het parcours.
Om 12.00 uur trappen de kinderen het evenement af met de 1 kilometer Kidsrun. De kinderen die een wat langere afstand aandurven starten om 12.30 uur aan de 2,5 kilometer. Alle kinderen die deelnemen kunnen hun overwinning vieren met een mooie medaille, een bidon én mogen na afloop gratis zwemmen.
Volwassenen hebben de keuze tussen een parcours van één ronde (5,1 kilometer) of twee rondes (10,2 kilometer). De 5,1 kilometer start om 13.30 uur, de andere afstand start om 13.45 uur. Na een uitdagende maar prachtige loop, waar de nodige klimmetjes niet zullen ontbreken, is er voor iedereen een leuke herinnering. Tevens zijn er prijzen voor de eerste drie lopers in iedere categorie (zowel dames als heren). Voor-inschrijven kan tot en met 11 oktober tot 18.00 uur op www.mijninschrijving.nl.

Na-inschrijving is op de dag zelf ook nog mogelijk tot twintig minuten voor de start. Wil je je voornaam op het startnummer hebben? Schrijf je dan voor 30 september (tot 22.00 uur) in! Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.ravijnloop.nl