Sport & Vrije tijd

Gratis ijs voor leerlingen van Basisschool de Es

NIJVERDAL - Een knusse ijskar van Brood- en banketbakkerij Lorkeers was deze week bij Basisschool de Es uit Hellendoorn te vinden. Alle driehonderd leerlingen kregen een ijsje aangeboden van de plaatselijke banketbakkerij en Atletiekvereniging Atletics.

Sport staat namelijk hoog in het vaandel bij deze school in Hellendoorn. Dat bleek ook nog eens tijdens de Auto Aaltink CityRun Nijverdal op zondag 26 september. Deze mooie zondag in ons dorp liep bijna één op de vier leerlingen mee. Reden voor de organisatie om de gehele school te trakteren op een dik verdiende ijsco van Lorkeers.

De driehonderd leerlingen mochten klas voor klas een ijsje komen ophalen, waarbij ze konden kiezen uit een smakelijk bolletje vanille- of aardbei-ijs. Nadat alle kinderen smulden van een ijsje, waren de leerkrachten aan de beurt en natuurlijk ook de aller, allerkleinsten die deze dag op de dagopvang waren. Al met al heeft iedereen GENOTEN! Basisschool de Es, bedankt voor jullie enorme deelname en Bakkerij Lorkeers voor het lekkere ijs! 

De Auto Aaltink CityRun Nijverdal was dit jaar wederom een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Een onvergetelijke dag voor de bijna duizend hardlopers, maar ook voor het publiek.