Sport & Vrije tijd

Duofiets nu ook te huur in Hellendoorn

NIJVERDAL - Vrijdag 22 oktober namen mevrouw Ploeger, bewoonster van Zorgaccent locatie De Blenke, haar schoonzoon Siebe en wethouder Jelle Beintema een nieuwe duofiets in gebruik. Deze fiets stelt bewoners van De Blenke in staat om met een verwante of bekende fietstochtjes te maken, waar dat alleen niet meer zo goed gaat.

Een echte aanwinst dus, maar niet alleen voor mensen van De Blenke. De fiets kan namelijk ook door anderen worden gebruikt. Voor een bedrag van € 5,- per uur, € 15,- per dagdeel en € 25,- per dag is de fiets te huur.

De duofiets bij De Blenke is de derde in de gemeente die door inwoners kan worden gehuurd. Ook bij De Hoge Es in Nijverdal en Fietsenzaak Spijkerman in Haarle staan duofietsen klaar voor gebruik. Voor telefoonnummers en e-mailadressen om die fietsen te reserveren zie www.hallohellendoorn.nl Hallo Hellendoorn is het platform dat, vanuit het landelijke coronasteunpakket, in de gemeente zorgt voor activiteiten en middelen om met elkaar het sociale gezonde leven weer op te pakken, ondanks corona.