Sport & Vrije tijd

De waterpoloërs(sters) van Z&PC Het Ravijn starten weer voorzichtig

Fotograaf: Wim Beunk

NIJVERDAL - Nu de regering heeft bepaald dat er weer een begin mag worden gemaakt met de topcompetities van de olympische sporten, maken Heren 1 en Dames 1 van Z&PC Het Ravijn zich ook weer voorzichtig op. Dat doen de teams volgende week met bekerwedstrijden om de KNZB-beker. 

Zaterdagmiddag 23 januari wordt hiervoor weer voorzichtig afgetrapt. Heren 1 van Het Ravijn met de nieuwe trainer-coach Ron Loos, voor de groep, speelt dan om 15:00 uur thuis tegen het Edese Polar Bears. Loos vervangt Jan Mensink die zich wegens gezondheidsredenen moet terugtrekken als trainer-coach de Nijverdallers.

De waterpolodames van Het Ravijn werken de komende weken een bekercompetitie om de KNZB-beker af. De ploeg van Wicher Diallo reist voor de eerste bekerronde naar Leiden, waar zaterdag om 15:15 uur wordt gestart met de bekerwedstrijd tegen ZVL 1886. Volgende week zaterdagmiddag 30 januari spelen de waterpolodames om 15:00 uur de eerste thuiswedstrijd in het Ravijnbad. Tegenstander zijn dan de dames van Widex/GZC-Donk.