Sport & Vrije tijd

De jongste jeugd start weer met voetballen bij v.v. DES

NIJVERDAL - Als gevolg van corona kan de jaarlijkse Open Dag bij DES dit jaar niet doorgaan. Desondanks begint de voetbalclub zaterdag 22 augustus weer met veel enthousiasme met voetballen voor de jongste jeugd! Dat gebeurt op sportpark Gagelman aan de Duivecatelaan.

Kinderen vanaf ongeveer 4 jaar kunnen al meedoen aan het minivoetbal. De kinderen worden op een leuke, simpele, speelse en overzichtelijke wijze de eerste beginselen van het voetbalspel bijgebracht.

Vanaf ongeveer 6 jaar spelen de kinderen in de F-league. Hoewel bij de F-league het competitie-element al wat nadrukkelijker speelt, geldt ook hier: het plezier staat voorop. Indien mogelijk wordt af en toe een wedstrijdje gespeeld tegen een vereniging in de buurt.

Het voetbal voor de jongste jeugd begint elke zaterdagmorgen om 9 uur en is tegen ongeveer 10 uur afgelopen. Na afloop staat in de kantine drinken en een stukje fruit klaar.

Ouders/verzorgers mogen (langs de lijn) blijven kijken bij hun kroost. Denk hierbij aan het volgen van de 1,5 meter regel.
Meer informatie op www.vvdes.nl