Natuur & Milieu

Werkgroep Hulsen-Kruidenwijk: “Het noaberschap in ere houden”

Werkgroep Hulsen-Kruidenwijk overhandigde energieplan aan Henk Nijhof

HULSEN - Dennis Meijerman en Dick Goossen hebben het energieplan namens de energiewerkgroep Hulsen-Kruidenwijk overhandigd aan wethouder Henk Nijhof. Alle energieplannen zijn nu ingediend. In een korte tijd van slechts enkele maanden heeft de werkgroep Hulsen-Kruidenwijk een goed beeld gekregen van het energiepotentieel van het buitengebied van Hulsen en Kruidenwijk.

“Het merendeel van de mensen vindt het belangrijk dat we overgaan naar duurzame energie en een ruime meerderheid ziet dit het liefst door middel van zonne-energie. Met het ingediende plan draagt de werkgroep uit wat inwoners wenselijk vinden en wat niet. Ons streven is, naast verduurzamen, het noaberschap in ere houden! Een goed begin is het halve werk! Met mekaar veur mekaar!”. 

De inbreng vanuit Hulsen-Kruidenwijk valt nog hoger uit dan verwacht. Wethouder Henk Nijhof: “Het is geweldig dat alle plannen ingediend zijn en met een mooi resultaat: gezamenlijk is de inbreng zelfs hoger dan de benodigde 71 GWh! Hulsen-Kruidenwijk doet in hun plan een geweldige bijdrage van maar liefst 38,5 GWh.”

 

Uw reactie