Zakelijk

Plan Nijverdal naast sportschool ook lunchcafé met verse gerechten

NIJVERDAL – Gym to B is een bekende naam in Nijverdal. Bilal Durmaz is met zijn sportschool en personal trainingsconcept niet weg te denken uit de plaatselijke sportwereld. En toen hij meeging werken aan het tv-programma 'Obese' werd hij zelfs een landelijke bekendheid. Het werd druk aan de Koersendijk. Zo druk, dat Bilal en zijn vrouw Christel gingen nadenken over een volgende stap.

Lachend vertelt Bilal: “We hadden nog een wensenlijst. Wilden ons pakket verder uitbreiden. Speciaal ook de horecakant. Gezonde voeding hoort bij sporten en gezond leven. En Christel heeft een horeca-achtergrond en is daar heel goed in!”

“Mensen ontzorgen, dat is wat wij hier nastreven”, vult Christel aan. En dat doen de twee sinds kort in een sfeervol functioneel en energiezuinig pand aan de Holterweg tegen de bosrand. Op de plek van het vroegere Marke Noetsele is een compleet nieuw complex verschenen: Plan Nijverdal. Een walhalla voor sporters, maar dat niet alleen. Want je hoeft helemaal niet sportief te zijn om bij Plan binnen te lopen. “Gewoon een kopje koffie drinken met een kennis kan hier ook vanaf 10.00 uur”, verzekert Christel. “En we hebben heerlijke verse appeltaart. Bilal is gek op appeltaart en heeft onze kok, topper Marrit Hegeman, zelfs Bilal verrast. Onze appeltaart is gegarandeerd smullen.” Behalve appeltaart is er nog ander gebak voor de lekkere trek. En ook de lunchgerechten, van 12.00 tot 16.30 uur zijn niet te versmaden. Met een knipoog naar Bilals land van herkomst, Turkije, zijn onder meer broodjes gemarineerde kip en met verse huisgemaakte falafel te verkrijgen. Daarnaast biedt Plan (Nijverdal) elke dag een verse, gezonde daghap, voor 15.00 uur even doorgeven. Vanaf 16.30 tot 19.00 uur is het zogenoemde Thuisplan op te halen. Ook om mensen met weinig tijd om te koken te helpen om gezond te eten.

 

Vier disciplines

De lekkere en gezonde voeding, inclusief kookworkshops, is één van de vier disciplines waarmee Plan (Nijverdal) zich bezig houdt. Sporten is vanzelfsprekend belangrijk. Met zichtbaar genoegen toont Bilal de moderne goed ingerichte ruimtes: “Dit is de cardioruimte. Hier wacht je op de trainer. Daar achter ligt de kamer voor de intakegesprekken. Die doe ik altijd zelf. Daarna zoek ik de beste trainer voor deze speciale sporter.”

Er zijn intussen al zeventien personal trainers bij Plan werkzaam. Naast de cardioruimte ligt een andere trainingzaal. Daarnaast een fijne, moderne yogaruimte. De verlichting kan simpel aangepast aan de specifieke yoga die gegeven wordt. Opzij daarvan een kleine zaal voor een puur persoonlijk trainingsprogramma. Via een trap met heel bijzondere wand van echt mos bereik je de dames- en herenkleedkamers voorzien van moderne luxe snufjes. Verder bevinden zich in kelderverdieping een grote zaal voor bokstrainingen  en een zaal met spinningbikes. Er kan zowel in kleine groepen of individueel met personal trainer gesport worden.

 

Netwerken

Contacten leggen en onderhouden is belangrijk en niet alleen in de sportwereld. Bij Plan Nijverdal bevinden zich achter de aparte lunchroom een kleinere en grote vergaderruimte. Een met een capaciteit van vier tot circa 25 personen en een waar aan drie grote tafels zeker 25 mensen kunnen genieten. De zakelijke klant kan zich hier prettig laten ontzorgen. Maar in de ruimte kan ook prima een (familie)diner gevierd worden.

 

Academy

De Academy van Plan Nijverdal is ontstaan in 2016, mensen samen brengen met een gemeenschappelijk doel. Samen de Kilimanjaro beklimmen, of een andere uitdagende reis maken. Samen een kookworkshop gezonde voeding volgen of een clinic stoppen met roken. Een lezing over het belang van goede nachtrust.

 

Kortom Plan Nijverdal biedt vele mogelijkheden om samen met u te werken aan een fijne, gezonde leefstijl.