Algemeen

VV Hellendoorn begint verbouwing keedkamers

HELLENDOORN - Voorafgaande aan de wedstrijd VV Hellendoorn – SVVN (3-1) is het laatste bouwhek geplaatst, als symbolisch startsein voor de grootscheepse verbouwing van de kleedkamers.

Edwin Hannink (verantwoordelijk bestuurslid accommodatie) heeft samen met de recent benoemde voorzitter Rikjan Schuttevaar de handeling uitgevoerd, nadat beide dank en vertrouwen uitspraken richting de projectteamleden en de bouw- en installatie partijen.

Het voortraject is drie jaar geleden al gestart door een projectgroep te formeren die zowel bouwkundig als installatietechnisch goed voor ogen hadden waar men naar toe wilde en dat is een gebouw afleveren die voldoet aan de huidige eisen als het gaat om duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

September 2020 werden de leden voor het eerst inhoudelijk geïnformeerd, ruim een jaar later werden de definitieve plannen gedeeld tijdens een informatieavond en werd uiteindelijk tijdens de ledenvergadering van 14 november 2021 unaniem akkoord gegeven op de plannen.

Het bouwteam is samengesteld uit sponsoren die tijdens een eerdere informatie bijeenkomst hebben aangegeven wel mee te willen denken in de uitvoering. Alles in het belang van de club, was voor alle betrokken partijen het ultieme uitgangspunt, wat veel vertrouwen heeft gewekt.

Met deze bouw- en installatie partijen is de laatste maanden intensief overleg geweest vanuit het kleedkamerprojectteam. ''Zeker willen we hierbij ook diverse onder- en nevenaannemers bedanken voor het meedenken'', zo laat de vereniging weten.

Diverse sloopwerkzaamheden zijn inmiddels al in gang gezet en zullen de komende week met hulp van vele leden nog verder worden uitgevoerd, waarna de gecontracteerde bedrijven volgens een strakke planning aan de slag zullen gaan.