Algemeen

Themaweek aquasport in zwembad Het Ravijn

NIJVERDAL – In zwembad Het Ravijn te Nijverdal staat de week van 13 tot en met 17 mei in het teken van de aquasporten. Vaak wordt ‘rust’ nog wel eens vergeten als belangrijke factor voor herstel en het verkrijgen van meer energie na een training. Tijdens de themaweek ‘Dreamweek’ wordt tijdens de aquasporten uitgebreid aandacht geschonken aan dit thema. Vanaf 13 mei lanceert Het Ravijn een nieuwe serie lessen aquasporten met bijpassende muziek. Een mooi moment om een keer kennis te maken met deze sporten.

In het water worden de gewrichten niet of nauwelijks belast. Daarom is aquasport geschikt voor iedereen. Door de weerstand van water is aquasport een complete body-workout, waarbij alle spiergroepen gebruikt worden. Tegelijkertijd zorgt aquasport voor een hogere vetverbranding. Er kan gekozen worden uit verschillende aquasporten, van fitness tot spinning of bootcamp.

Opgave van tevoren is niet nodig. De kosten van de aquasporten zijn 4,75 euro en een bootcamples kost vijf euro. Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie, telefoon 0548 – 61 35 16 of per mail: hetravijn@hellendoorn.nl.