Algemeen

Succes Online Naar Nijverdal zorgt meer aankopen in fysieke winkels

NIJVERDAL - Het platform Online Naar Nijverdal is alweer drie maanden in de lucht. En met succes. Het winkelend publiek heeft de weg naar het online winkelcentrum gevonden.

Vooral de eerste maand, toen er fysiek nagenoeg niet meer gewinkeld werd, is er veel gebruik gemaakt van de Nijverdalse webshop. Maar ook nu worden nog dagelijks bestellingen geplaatst en wordt de webshop met grote regelmaat bezocht. Mooie bijkomstigheid is dat de bezoekers van het online platform sneller naar de fysieke winkels togen om de producten daar te kopen!

 

“Een verrassende trend”, vertelt centrummanager Manfred Körbl. “Klanten bezoeken de webshop om rond te kijken, inspiratie op te doen en zich te laten verrassen. Maar daarna komen ze vaak ook naar de fysieke winkels om producten eerst te zien, voelen of uit te proberen. Of om andere producten te komen bekijken. In zo’n geval is de webshop dus vaak het pad naar een bezoek aan en aankoop in de fysieke winkels. Fysiek en online vullen elkaar dus perfect aan. We zien heel graag dat deze trend voortgezet wordt, zodat we het koopgedrag van met name de lokale bevolking stimuleren om zoveel mogelijk lokaal te kopen en blijven kopen.”

 

De winkeliers zijn zelf ook enthousiast over het nieuwe Nijverdalse platform en zorgen er gezamenlijk voor dat het interessant blijft om te bezoeken. Om het online shoppen nog leuker te maken, worden regelmatig leuke acties bedacht en vele extra’s weggegeven. De komende weken kun je namelijk rekenen op een gratis tas bij je bestelling, de populaire Op Naar Nijverdal tas. En omdat de horeca weer geopend is, ontvang je bonnen voor een gratis kop koffie met iets lekkers.

 

Op zoek naar een Vaderdagcadeau? Kijk dan ook eens op www.onlinenaarnijverdal.nl. Of denk eens aan de Op Naar Nijverdal cadeaubon. De cadeaubon is verkrijgbaar in de volgende coupures: 5, 10, 15 en 25 euro en is onbeperkt geldig! De bon is te koop via www.onlinenaarnijverdal.nl, maar ook bij Tourist Info/VVV Nijverdal gevestigd in het Huis voor Bestuur en Cultuur en bij CIGO Spithoff op het Henri Dunantplein. Win-win dus: voor vader een leuk cadeau waarmee hij tegelijkertijd de lokale middenstand steunt.