Algemeen

Optreden 2 Shot Swing! op zondag 19 juni bij De Budde

NIJVERDAL – De band 2 Shot Swing! bestaat al meer vijf jaar en heeft al talloze malen optredens op verschillende podia verzorgd in de gemeente. De band wordt gevormd door vier gedreven rasmusici: Jan Niewold, Stef Hoekjen, Marco de Jong en Richard Freie. Na twee jaar zonder optredens zijn ze ontzettend blij dat ze het podium weer op kunnen en het publiek kunnen laten genieten van hun specifieke eigen sound. Dat gebeurt op zondagmiddag 19 juni bij café De Budde aan de Grotestraat 167. De entree is gratis.

De band begint om 14.30 uur en het optreden duurt tot 18.00 uur. “We hebben er heel veel zin in en staan te poppelen om voor ons Nijverdalse thuispubliek te gaan knallen”, laten de vier bandleden weten. “En dat gaat zeker gebeuren.”

2 Shot Swing! brengt een mix van pop, rock, funk en blues uit eind jaren '70 en begin jaren '80. Herkenbare songs maar niet altijd de heel bekende. Op de setlist staan onder meer nummers van Boz Scaggs, Mothers Finest, Toto, Living Colour, Bad Company en nog vele andere. Gevoelige ballads en poppy songs worden afgewisseld met stevige bluesrock en Top 2000 songs. Marco (bas) en Stef (drums) zorgen voor de degelijke en swingende basis. De melodieën worden ingevuld door de virtuoze gitaarpartijen van Jan en de vocalen van Richard.

Het is een mooie gelegeheid voor een hernieuwde kennismaking met de band en een leuke verrassing voor alle mannen en vaders. Maar ook andere fans van de band zijn natuurlijk van harte welkom! De Budde heeft dan ook nog een verrassing in petto voor de toeschouwers. Goed idee dus naar 2 Shot Swing! bij De Budde.

 

Uw reactie