Algemeen

Meedoen met twirldemo’s op het plein

NIJVERDAL - Na een lange periode van thuis en in aangepaste vorm buiten moeten trainen, mogen de twirlers van Advendo eindelijk weer volop trainen. De sportzalen in de gemeente Hellendoorn gaan namelijk weer open voor verenigingen.

De twirlteams kunnen dus weer aan hun routines gaan werken voor het nieuwe seizoen. Ook de solisten mogen weer volledig opstarten, voor hen is de eerste wedstrijd alweer in het zicht.

De start van het nieuwe schooljaar is natuurlijk het perfecte moment om eens een andere sport uit te proberen! “We hopen dan ook aankomend seizoen veel nieuwe twirlers in spé te mogen verwelkomen in onze gezellige teams. Daarom zullen wij op zaterdag 19 september om 13.30 uur op het Henri Dunantplein een Twirldemo geven (uiteraard coronaproof). Al onze teams en een aantal solisten zullen in hun mooie twirlpakjes laten zien wat ze kunnen en wat anderen zouden kunnen leren”, aldus Yorinde Zomer van de Mediacommissie Advendo Nijverdal.

 Van technische onderdelen tot stoere of sierlijke danceroutines, alles komt voorbij. “In een korte gezamenlijke routine, kun je het ook alvast even zelf uitproberen en met ons meedoen! Al vanaf 3 jaar dans en twirl je met pompons, linten en de baton met ons mee.”
Wie al wat ouder is, start direct met het leren van toffe technieken met de baton in combinatie met dans. Yorinde: “We hopen je daar te zien. Wij hebben er in ieder geval al zin in! Wanneer het niet lukt om die zaterdag langs te komen, ben je natuurlijk ook altijd welkom om tijdens onze trainingen te komen kijken.”

De trainingen voor de jongste drie teams zijn:
Ini-mini’s op vrijdag van 18.00/18.45 uur. Mini’s op vrijdag van 18.00/19.00 uur. Het jeugdteam op vrijdag van 17.15/18.15 uur.
Neem voor meer informatie een kijkje op www.advendo-nijverdal.nl

Uw reactie