Algemeen

Loempia's vliegen weg bij Bunga Tandjung

NIJVERDAL – Wim Latupeirissa, voorzitter van de Stichting Bunga Tandjung, merkt dat de stichting in de roos heeft geschoten met de loempia-actie. “Vrijdag 11 september waren alle 325 loempia's uitverkocht. Tot nu toe is de netto-opbrengst 575,- euro na aftrek van de kosten. Ons streefbedrag voor de hele actie is 1000,- euro. We verwachten dat we dit bedrag aan het eind van de maand september kunnen halen.”

Bestellen per mail
Er kwam afgelopen week weer een aantal mensen dat niet per mail besteld had. “We hebben hen helaas weer moeten doorverwijzen naar komende vrijdag.” Bestellen moet echt vooraf gedaan worden, willen liefhebbers niet achter het net vissen. Bestellen kan via bungatandjung32@gmail.com. Betalen liefst per bank op bankrekeningnummer: NL53 RABO 0120 9124 14 ten name van stichting Bunga Tandjung en onder vermelding van het aantal loempia's. De loempia's kosten 2,- euro per stuk en vegetarische loempia's kunnen ook besteld worden.

Voor vrijdag 18 september zijn de 300 loempia's alweer besteld. Voor de laatste vrijdag op 24 september en voor 2 en 9 oktober kunnen de mensen nog bestellen. Vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen de loempia's opgehaald worden aan de Molukkenstraat 4 te Nijverdal.

Actie is verlengd
“De stichting meldt dat de loempia-actie met twee weken verlengd wordt. Dit hing natuurlijk af van de leverancier, omdat de loempia's selfmade zijn én van de dames die de loempia's moeten bakken.”
Op de foto zijn Linda Titihalawa en Magda Piris in de keuken bij Bunga Tandjung coronaproof bezig met het bakken van een geweldig aantal loempia's.
De verlenging gaat door en daarbij gaat het om de eerste en tweede vrijdag van oktober.

“In de bestuursvergadering van 2 oktober gaan we verder de data vaststellen voor de twee sponsordiners die we in de maand november willen plannen”, vertelt de voorzitter. Dat wordt de volgende actie om de gekrompen financiën van de stichting een impuls te geven.