Algemeen

‘Koning van de Dieren’

NIJVERDAL – Martijn Koning weet het publiek te prikkelen en te vermaken met een dosis zelfspot, onstuimige energie en slap geouwehoer. Op vrijdagavond 5 april om 20.15 uur staat hij met alweer zijn vierde solovoorstelling ‘Koning van de Dieren’ in het ZINiN Theater. Voor deze show zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Koning weet als geen ander hoe hij met zijn originele invallen, beeldende vertellingen en hilarische anekdotes herkenbaarheid creëert bij het publiek. In voorgaande voorstellingen reserveerde hij wat tijd voor korte stukjes over dieren, maar zijn nieuwe voorstelling ‘Koning van de Dieren’ wijdt hij volledig aan onze vrienden. Honden, katten, naakte molratten en natuurlijk mensen!

Koning is helemaal in zijn element met dit thema en gaat de meest krankzinnige kanten uit. Van een ‘per ongeluk’ te vol mandje bij een hengelsportwinkel waardoor hij financieel wordt uitgekleed, tot de abrupte uitspraak ‘dat was het, tot de volgende keer’. Eén ding is zeker; Koning is een spraakwaterval die het publiek de slappe lach bezorgt.

Naast zijn bekendheid in theaters is Koning ook vaak op de buis te zien. Onder meer in de tv-programma’s ‘Pauw & Jinek’ en ‘De Wereld Draait Door’ is hij een veel geziene gast. Koning kan nu al zeggen dat het een schitterend jaar voor hem is, want als eer op zijn werk mag hij 2019 afsluiten met de oudejaarsconference van RTL.

Kaarten kosten €19,00 en zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via tel. 0548-624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.