Algemeen

Jelle en Marga Hofstee breiden mini bieb in Nijverdal uit

Fotograaf: Camperphoto

NIJVERDAL – Jelle en Marga Hofstee begonnen in april 2020 met een eigen mini bieb, genaamd Camperphoto. Nadat ze door hadden dat het eigenlijk best goed liep, hebben ze een nieuwe telefooncel aangeschaft.

“Op zich werd veel gebruik gemaakt van de mini bieb en we wilden het graag uitbreiden. Op onze campervakantie door Duitsland kwamen we een oude Duitse telefooncel tegen die was ingericht als mini bieb. Dat leek ons wel wat, maar hoe kom je daaraan”, vroegen Marga en Jelle zich af.

Sloperij in Breda
Voor het duo was het geen gemakkelijke klus, maar het lukte ze uiteindelijk toch. “Na dagenlang rondsurfen op het internet hebben we er uiteindelijk een gevonden bij een sloperij in Breda. De koop was snel gesloten en wij hebben hem opgehaald met een geleende bestelbus, waar hij maar net in paste. Het gewicht viel zwaar tegen, ruim 350 kg.”

“Toen we thuiskwamen, heb ik hem helemaal schoongemaakt, want hij was verschrikkelijke vies. In de telefooncel zit wonderlijk genoeg een Nederlandse telefoon en wat ook ongelofelijk was, dat het licht direct brandde, terwijl hij jaren bij het slopersbedrijf heeft gestaan”, sluit Jelle af.

Contact
In de Mini Bieb kunnen mensen boeken meenemen, ruilen of plaatsen. Er zijn boeken voor volwassenen (w.o. veel thrillers) en voor kinderen (alle leeftijden). De mini bieb is te vinden in Nijverdal aan de Kamille 1, Kruidenwijk. Voor meer informatie en een fotoreportage: https://www.camperphoto.nl/diversen/23882-2/.