Algemeen

Night run, wandeltocht, kidsrun, tien kilometer en halve marathon

Inschrijving voor de populaire Diepe Hel-loop opent zondag

HOLTEN/NIJVERDAL – De inschrijving van de 32e editie van de Diepe Hel Holterbergloop start op zondag 14 april om 9.00 uur via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Door de omgeving en het uitdagende parcours is de Diepe Hel Holterbergloop al sinds jaar en dag voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop. Inschrijven kan voor de Night Run van zes kilometer, op zaterdag 26 oktober, maar ook voor de tien kilometer, de halve marathon, de tien kilometer wandeltocht en de kidsrun op zondag 27 oktober.

De afgelopen jaren heeft de Diepe Hel Holterbergloop meerdere veranderingen doorgevoerd. “Ieder jaar starten we ook al afwisselend in Holten en Nijverdal”, vertelt Hans ,Stokvis voorzitter van de commissie. “Vorig jaar hebben we zowel een Night Run als een wandeltocht aan ons programma toegevoegd. Dit jaar proberen we vooral te optimaliseren en professionaliseren.” De organisatie maakt zich op voor een 32e editie waarbij de start en finish in Holten is. “Alle afstanden blijven gelijk aan vorig jaar en zelfs de starttijden worden niet gewijzigd.”

Met ruim duizend deelnemers was de allereerste Night Run een groot succes. De binnenkomst op het Henri Dunantplein in Nijverdal was een waar spektakel. Ook dit jaar kunnen lopers genieten van spanning, sfeer en sport; de drie elementen die prachtig samensmelten tijdens de tweede editie van de Night Run. Dit jaar met de start en finish in Holten, waarbij er wordt gekozen voor een prachtig parcours rond Holten. “We hebben dus niet gekozen voor een heen- en weer parcours naar de Holterberg, maar dit is net zo mooi en zeker net zo gezellig!”