Algemeen

Huiskamer van Nijverdal is weer open

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal is sinds maandag 8 juni weer open. In eerste instantie is in de maand juni de Huiskamer alleen van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur. De landelijke regels worden gevolgd, er is ontsmettingsmiddel en er geldt eenrichtingsverkeer.


Voorzitter Mark Paalman: "We merkten dat er echt weer behoefte was om samen te komen. Zowel bij onze vrijwilligers als bij onze bezoekers. Het scheelt dat we een vrij grote ruimte hebben waar we in ieder geval 10 gasten kunnen ontvangen. Met anderhalve meter tussen de stoelen zal het even wennen zijn. Maar we hebben het uitgeprobeerd en het is nog steeds gezellig."


Stichting De Huiskamer zet zich in voor gezelligheidsbevordering. “Samen met de stichting ikkanwelzijn en de Welle proberen we te zorgen dat zo min mogelijk mensen in deze tijd er alleen voor komen te staan”, aldus Paalman. Wie behoefte heeft aan een boodschappendienst, vervoer of gewoon leuk contact kan zich melden via: www.ikwz.nl. Er staat een team van vrijwilligers te popelen om mensen van dienst te zijn.

 

De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen (10 personen). Tijdens openingstijden is De Huiskamer bereikbaar op 06 1968 6280. Mailen met coördinator Marjanne van Egmond kan ook: info@dehuiskamernijverdal.nl

Men kan De Huiskamer steunen door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
Voor meer algemene informatie: Mark Paalman, telefoon 06 4169 7339 of voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl