Algemeen

Gulle schenking voor bewoners woonzorglocaties ZorgAccent

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Stichting Vrienden van ZorgAccent Hellendoorn/Nijverdal schenkt aan alle teams van de woonzorglocaties en verpleeghuizen van ZorgAccent, die gevestigd zijn in Hellendoorn en Nijverdal, een bedrag van 500,- euro.

Op maandag 29 juni heeft ­ZorgAccent een bedrag van 25.000,- euro in ontvangst mogen nemen. Het bedrag komt geheel ten goede aan de bewoners van de woonzorglocaties van ZorgAccent in Hellendoorn en Nijverdal. De woonzorgteams mogen het bedrag vrij besteden om iets te organiseren of aan te schaffen voor hun bewoners.

De afgelopen periode is voor iedereen, een zware periode geweest, zowel voor bewoners als voor de medewerkers. Bewoners mochten door het coronavirus geen bezoek ontvangen, er konden geen activiteiten voor bewoners worden georganiseerd en ook waren er geen vrijwilligers om een helpende hand te bieden. Stichting Vrienden van ZorgAccent Hellendoorn/Nijverdal wil op deze manier laten zien dat zij ook in deze moeilijke tijd meedenkt en meeleeft met de bewoners en medewerkers van ZorgAccent. De Stichting hoopt dat de bewoners mooie momenten zullen beleven met dank aan deze bijdrage.

Meer vrienden, meer mogelijk

De Stichting Vrienden is afhankelijk van giften van particulieren, kerken en bedrijven. “Om ons ook in de toekomst in te kunnen blijven inzetten voor de bewoners van de woonzorglocaties van ZorgAccent in Hellendoorn en Nijverdal, zijn nieuwe donateurs maar ook eenmalige giften van harte welkom!” aldus de stichting. Voor vragen of meer informatie kan men contact opnemen met de secretaresse van de Stichting Vrienden van ZorgAccent Hellendoorn/Nijverdal, tel. 0546 837 288. Kijk ook eens op de Facebook pagina van de stichting en op de website van ZorgAccent.