Algemeen

Goud en zilver voor de leden PSV Hertruiters

Jose Smalbrugge
Jose Smalbrugge

HELLENDOORN – Leden van PSV Hertruiters waren afgelopen weekend weer succesvol op verschillende spring- en dressuurwedstrijden. Nické Miskotte deed mee met haar pony Brouwershaven’s Leonie aan de Welsh Sportdag. Zij startte in de klasse Z2. Hier behaalde ze een eerste prijs met 65,25 procent en een tweede prijs met 65,7 procent. Met de kür op muziek wist ze een prachtige score van 74,188 procent te halen en mocht ze de eerste prijs ophalen. 

Jose Smalbrugge startte in Exloo bij de tweede wedstrijd van de Koudbloeden Dressuur Competitie en behaalde met haar paard de eerste prijs. Jip Ottes reed in Hengelo naar een mooi tweede prijs in de B dressuur categorie D/E. Ook Silke Pot ging hier van start, deze keer met de pony Matcho. Ze reed twee hele mooi proeven en won daarmee twee keer de eerste prijs met 206,5 en 201,5 punten.

Bij de Reggehoeve scoorden Annelies Hosmar en haar paard Kravitz goed. Zij wonnen beide proeven in de klasse L1 met 188 en 196 punten. Ook Maaike Hulshof reed naar twee eerste prijzen met haar pony Jolly in de klasse B categorie A/B. Zij behaalde 186 en 184 punten. Francis Turk won hier met haar paard Happy-Nicole in de klasse M2 een tweede prijs met 188 punten.