Algemeen

Familievoorstelling: Woezel en Pip en de Tijdmachine

NIJVERDAL – De boekjes van Woezel en Pip zijn een groot succes binnen het kinderboekensegment. Kinderen zijn dol op de twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Inmiddels zijn er verschillende verhalen over Woezel en Pip uitgebracht en verschijnen ze vaak op TV. Maar op maandagmiddag 22 april kunnen alle kinderen de hondjes in levende lijven zien tijdens hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel en Pip en de Tijdmachine’ in het ZINiN Theater.

Tijdens de voorstelling beleven de kinderen een nieuw avontuur met Woezel en Pip. De twee hondjes willen weten hoe het is om groot te zijn. Als de Wijze Varen even niet oplet kruipen ze stiekem in de nieuwe tijdmachine, terwijl ze beloofd hadden om nergens aan te zitten. Woezel en Pip konden het niet laten. Komt de Wijze Varen erachter? Kom het avontuur zelf beleven. Na afloop van de voorstelling staan Woezel en Pip in de foyer klaar om knuffels van de kinderen te ontvangen. En natuurlijk ook om samen op de foto te gaan!
Aanvang om 14.00 uur en 16.00 uur. De entree bedraagt vijftien euro. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548 – 62 44 89 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.