Algemeen

Ensemble Nijverdals Mannenkoor
zingt in Vriezenveen en Nijverdal

NIJVERDAL/VRIEZENVEEN – Het ensemble van het Nijverdals Mannenkoor – sinds enkele jaren actief – geeft volgende week twee concerten, in Vriezenveen en in Nijverdal. Het vocaal ensemble bestaat uit dertien enthousiaste mannen die onder leiding van Willem Jan van Asselt eigentijdse muziek ten gehore brengen. Deze nummers worden afgewisseld met negro spirituals en niet te vergeten muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Op het repertoire staan nummers van onder andere The Beatles, The Beach Boys, Queen, maar ook nummers van de King’s Singers, Billy Joël en Paul Simon.

Op vrijdag 12 april zingen de mannen in Vriezenveen samen met het vrouwenkoor Mille Colori uit Vriezenveen. Het concert is in de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat te Vriezenveen. Aanvang is 19.30 uur en de entree bedraagt zeven euro (en dat is inclusief koffie of thee).

Een dag later, op zaterdag 13 april, is het ensemble te gast bij het voorjaarsconcert van Shantykoor Die Regghe Sangers. Het concert is in Het Centrum aan de Constantijnstraat te Nijverdal. Aanvang 20.00 uur en de entree bedraagt tien euro. Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen bij de leden van het shantykoor en bij Primera in Nijverdal en Hellendoorn.