Algemeen

Bami- en nasiactie voor Voedselbank Nijverdal

NIJVERDAL – Hendri Lubberts uit Nijverdal heeft een ludieke actie bedacht om de voorraad bij de Voedselbank weer te vullen. Hendri gaat bami- en/of nasischotels maken in de ruil voor producten voor de voedselbank. “Ik hoop op een hele grote opbrengst!”, zegt Hendri. 

De ex-kok hoopt dat inwoners uit Hellendoorn/Nijverdal hem willen helpen om zoveel mogelijk producten aan de voedselbank te kunnen schenken. Hendri zou graag de volgende producten ontvangen voor de voedselbank: pannenkoekmeel, houdbare melk, kleine potjes/blikjes groente, appelmoes, soep, macaronimix en thee.

“Ik bied heerlijke bami en/of nasischotels aan. Mensen hoeven dan geen geld te betalen, maar kunnen de bovenstaande producten ruilen/schenken tegen de bestelde hoeveelheid bami en/of nasi. De producten kunnen afgeleverd worden aan de Vildersveenweg 37 in de Kruidenwijk in Nijverdal. De bami/nasi kan dan op afspraak afgehaald worden. De porties bami/nasi zijn dan vers diepgevroren, per persoon verpakt, smaakvol maar niet te pittig”, legt Hendri uit.

Doel
Hendri heeft een duidelijk doel voor ogen. “Met deze ludieke actie hoop ik weer enkele volle kratten met benodigde conserven te vullen. Deze kratten kunnen dan weer opgehaald worden door het busje van de voedselbank”, gaat Hendri verder.

Bestellen?
Bestellen kan door te bellen met Hendri op: 06 24 18 56 98. “Als ze mij bellen, maak ik een afspraak wanneer de mensen het kunnen afhalen”, besluit de initiatiefnemer.