Afbeelding

Meld je nu aan voor de Nachtmarkt Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL – Ook dit jaar pakt ons dorp weer flink uit tijdens de Nacht van Nijverdal. De dag na Hemelvaart – vrijdag 10 mei - staat het centrum vol met leuke kramen, attracties en bezienswaardigheden en uiteraard ontbreekt muziek niet. Grote publiekstrekker is natuurlijk de grote markt voorafgaand aan de Nacht van Nijverdal die verspreid over een groot deel van het centrum opgesteld staat en voor veel gezelligheid zorgt. Wil je ook een plekje op deze drukbezochte markt? Meld je dan nu aan!

’s Middags is er al van alles te beleven in Nijverdal. Urenlang slenteren langs de tientallen kraampjes of lekker shoppen bij de winkels in hartje centrum. Zij zullen namelijk de hele dag en avond geopend zijn. De markt start om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Tijdens de markt is de Grotestraat volledig afgesloten voor autoverkeer. Dit jaar worden het Keizerserf en de Willem Alexanderstraat heringericht door de gemeente. Dit kan dus betekenen dat de markt een iets andere indeling dan voorgaande jaren. 

Groot avondprogramma

‘s Avonds barst het feest pas echt los! Op meerdere plekken in het centrum zal live muziek te horen zijn van diverse live bands en dj’s. Veel Nijverdalse horecagelegenheden hebben gerenommeerde artiesten uitgenodigd die er samen met de Nijverdallers een écht feestje van gaan maken. Er is die avond een breed aanbod aan muziekstijlen.

Aanmelden

Inmiddels hebben al diverse standhouders zich aangemeld voor de nachtmarkt, dus mocht je ook nog een plekje willen, dan adviseren we je snel aan te melden. Vol is vol. Aanmelden kan via de website: www.opnaarnijverdal.nl. De organisatie checkt alle inschrijvingen en besluit uiteindelijk over commerciële en niet-commerciële deelnemers. Het streven is een zo gevarieerd mogelijk aanbod, dus men is selectief en beperkt een aantal branches.