Afbeelding

Voel je welkom bij de massagestudio van Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL – Op 14 oktober jongstleden opende Monique Holtmann haar massagepraktijk Studio Rustique aan de Rijssensestraat 91 in Nijverdal. “Het was hard werken maar inmiddels draait de massagepraktijk op volle toeren” aldus Monique, “Wat een fantastische opkomst met de opening!”

Enthousiaste reacties

En ze gaat verder: “Het is geweldig om al die enthousiaste reacties te horen en dat enthousiasme is terug te zien in de nu al goed gevulde online agenda. Dagelijks komen er nieuwe boekingen binnen via het online boekingssysteem op de website studiorustique.nl. Dit werkt ook erg eenvoudig en snel. Ook worden er veel cadeaubonnen verkocht, wat natuurlijk ook een heel origineel cadeau is. Cadeaubonnen kunnen besteld worden via email info@studiorustique.nl of WhatsApp 06-49602361, en worden kosteloos tot 10 kilometer afstand bezorgd.” 

Rustmoment

Doordat iedereen meestal druk is en de maatschappij gehaast en stressvol kan zijn merk je dat steeds meer mensen een rustmoment inplannen voor zichzelf. Letterlijk Selfcare is steeds meer aan de orde en uiteraard willen mensen genieten, want dat doe je met een heerlijke ontspannen massage. Even helemaal een moment voor jezelf. Monique is gecertificeerd NGS-masseur, dat is belangrijk. 

Ze zegt: “Je moet als masseur over goede kennis van het menselijk lichaam beschikken en dat doe ik door mijn opleiding en ervaring. Ik voel me erg betrokken bij mensen en hun welzijn. Je voelt je snel thuis bij mij en ik ontmoet je graag binnenkort in de studio!”

Patty Peppe Photography