Afbeelding

Realiseren van een mooie tuin voor Grasklokje 1-3

Algemeen

NIJVERDAL - “Afgelopen 5 maart zijn wij samen met familie/begeleiders en vrienden begonnen met een actie voor de achtertuin van Grasklokje 1-3” zegt Agnes Koster ouder van een cliënt. “Binnen deze woning wonen inmiddels 10 bewoners met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben een prachtige tuin achter het huis. Echter kan deze een opknapbeurt gebruiken en kan deze op dit moment niet functioneel ingezet worden.”

Overweldigend en dankbaar

“Inmiddels zijn we een aantal weken bezig. We hebben een super lopende cake- en eierenactie gehouden. Deze actie liep zó hard dat we op momenten wel 25 cakes per dag moesten bakken! Daarnaast blijven we doorlopend bezig met het inzamelen en inleveren van lege flessen. We zijn de afgelopen weken heel vaak verrast door super leuke attente/ gulle giften. Wat zijn wij hier ontzettend blij mee! Er worden spontaan flessen en bonnen gebracht door buurtgenoten, we zijn actie van de maand bij de Plus en AH in Nijverdal en daarnaast krijgen we veel spullen/bonnen/cadeaupakketten gedoneerd voor de pinkstermarkt door bijna alle winkels in de omstreken. Overweldigend en dankbaar zijn wij met dit Noaberschap” zegt Agnes Koster.

Gulle giften

“Door deze gulle giften is de mooie tuin voor deze prachtige groep mensen een realistisch en haalbaar doel gebleken! Inmiddels hebben we een mooie overkapping besteld die begin juni geleverd wordt, en hebben we een mooie schommel gesubsidieerd gekregen. Echter zijn we er nog niet! We zouden nog super graag een mooie zandbak willen, en de tuin nog verder mooi willen aankleden, waarvoor we uw steun nog goed zouden kunnen gebruiken! Op dit moment loopt de moederdagactie, en daarna gaan we ons richten op de Pinkstermarkt binnen de Kuidenwijk. Hier zullen we staan met een kraam op de rommelmarkt en één kraam op de braderie waar we loodjes gaan verkopen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook enorm blij met de donaties die we zo op de donatie-pagina krijgen. Wilt u ons steunen, dan kan dat op de volgende pagina: www.doneeractie.nl/tuin-voor-grasklokje-1-3/-88687” besluit Agnes Koster.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding